Köp canvastavlor online

Att använda sig av en canvastavla för att snabbt skapa en personlig touch i sitt hem är populärt. Man kan enkelt köpa sin tavla online och då gå igenom olika stilar och motiv för att hitta just det man är ute efter. Det finns ett stort utbud av olika motiv och man kan enkelt från sin egen soffa beställa det man vill ha. Då kan man från sitt hem fundera över hur det skulle se ut i just detta rum, vilken storlek man vill ha och hur man vill hänga tavlan. Många väljer att köpa canvastavlor online just för att det är så praktiskt.

Tryck av högsta kvalité

När man trycker canvastavlor använder man sig av en non-woven duk. Dessa dukar är gjorda av papper och textil vilket gör dem slittåliga och vattenavvisande. Duken återger dessutom tryckets färger och detaljer på ett mycket bra sätt och har en stabil ram av bra kvalité. Vilket motiv man är ute efter kan variera på tillfälle och rum, men trycken är alltid fläckfritt återgivna på duken och man kan känna sig säker på att ens tavla ser ut så som man förväntat sig. Några populära motiv för canvastavlor är:

  • Djur
  • Människor
  • Blommor
  • Landskap
  • Städer
  • Street art
  • Abstrakt

Välj mellan olika storlekar

När man beställer en canvastavla online kan man välja mellan flera olika storlekar. I vissa större rum kan det passa bra att ha en väldigt stor tavla. Ibland kan det också bli snyggt att köpa flera mindre i samma storlek och hänga dem tillsammans.

Kreativa sätt att presentera sina canvastavlor

Det roligaste med heminredning är att man får vara kreativ och detta innebär en massa saker. Först och främst att bestämma stil och storlek på sin canvastavla, men hur man väljer att presentera och hänga sin konst har också stor betydelse för hur den kommer att uppfattas. Man kan välja att köpa flera olika storlekar och motiv och hänga sina tavlor som ett kollage på väggen. Det går också att sätta upp sina canvastavlor som en hel fotovägg för att skapa ett starkt intryck. Något som blivit mycket populärt är att köpa en väldigt stor canvastavla, till exempel till vardagsrummet, och helt enkelt luta den mot väggen i stället för att hänga den. Det skapar ett unikt intryck och gör canvastavlan till det mest centrala i rummet.