Mariella Interiors har fotokonst och möbler att inreda med

Det är närmast omöjligt att inreda på ett intressant sätt i hemmet eller på kontoret utan en bra tavla eller affisch. Mariella Interiors är ett företag från Borås som drivs av tre kvinnor som verkligen kan det här med inredning. I sin digitala butik hittar du de produkter som dessa inredningsintresserade entreprenörer gillar och förespråkar. På sajten kan du botanisera bland produktkategorier som exempelvis bokhyllor, bord, fåtöljer, doftljus, konstgjorda växter, belysning, mattor, tapeter och kökstextilier.

Du kan till exempel beställa hem exklusiv och vacker fotokonst och använda denna i din heminredning. Detta genom att skapa en kontrast till inredningen, eller varför inte låta fotokonsten komplettera denna?! Det är inte viktigt om den är stor eller liten – det viktigaste är att den har en själ som du kan känna och älska. Konst och inredningsdesign bör ha samma effekt på oss människor: att få oss att fundera och tänka till.

Så kan du kombinera fotokonst och möbler från Mariella Interiors i ditt hem

Men var ska du då placera den fotokonst som du har hittat hos Mariella Interiors, kanske du undrar? Om du googlar lite grann kommer du få mängder av tips på tänkbara (och otänkbara) placeringar. Till exempel kan du få rådet att hänga en avlång tavla över soffan, en lite smalare över byrån och kanske en fyrkantig i barnkammaren. Men var ska fotokonsten föreställande ett vackert landskap hänga och var lämpar sig tavlor som föreställer människor?

Du behöver såklart inte förkasta alla de idéer och uppslag som du hittar i forum och på andra hemsidor. Men även om du köper fotokonst som har den perfekta storleken för ditt rum och dina möbler är det också viktigt att det hela känns komplett och ordnat. Därför bör du ha i åtanke att det finns tre alternativ:

  • Linjen mellan fotokonsten och dina möbler kan suddas ut.
  • Du kan med bygga upp hela inredningen kring en tavla eller en samling av tavlor.
  • Konsten kan integreras i slutskedet ett redan (mer eller mindre) färdigt inredningsprojekt.

Utifrån denna information bör du alltså fundera över vilket av dessa tre alternativ som passar bäst utifrån dina preferenser och projektets förutsättningar.