Renoverabilligt.nu – din guide till ett billigare badrum

Att renovera badrummet är dyrt men tyvärr något som behöver göras när det gamla badrummet har gjort sitt. Tillhör man en av alla dom med en begränsad budget kan det vara bra med tips som gör att man kan komma undan billigare. Flera sådana tips finns att hitta på renoverabilligt.nu, där man främst fokuserar på just renovering i badrum – till en billigare peng.

Om renoverabilligt.nu

Renoverabilligt.nu är en sida som passar både för den som funderar på att renovera badrummet till stor del på egen hand men också för den som inte vet särskilt mycket om badrumsrenovering över huvud taget. Kanske tror du att du kommer att behöva leja bort allt arbete? Så behöver det inte vara, det finns faktiskt mycket man kan göra själv även om man inte har några större renoveringskunskaper.

Att riva ut det gamla badrummet är ett exempel på vad man kan göra själv och redan här finns mycket pengar att spara. Sidan renoverabillig.nu ger flera bra tips och råd inför det här momentet, men även kommande moment som att borra i våtrum samt att hänga upp skåp och andra badrumsmöbler.

På sidan renoverabilligt.nu finns utförliga steg-för-stegbeskrivningar och det är enkelt att förstå vad man ska göra, även om man som sagt saknar tidigare erfarenheter och kunskaper.

Hur mycket sparar man då? Ja, det beror lite på hur stort badrum man har och vilka material som finns i dagsläget. Att riva ned kakel kan ta längre tid än att riva ned en våtrumsmatta men oavsett storlek och material så kommer man spara in mycket pengar som annars hade gått till hantverkarnas arbetskostnader.

Att riva ut ett badrum är inte gjort i en handvändning utan det kräver många timmars arbete – tänk då att dom flesta hantverkare tar runt ca 500 kronor i timmen. Bara genom att riva själv kan man alltså spara flera tusenlappar om man har tur.

Renovera utan att riva

Sidan ger inte bara tips för den som vill eller behöver totalrenovera sitt badrum utan även till den som bara vill fräscha upp och få en förändring. Små saker gör större skillnad än man tror, om man tipsar bland annat om att:

  • Byta krokar eller andra enkla (och billiga) detaljer
  • Köp begagnade badrumsmöbler – att byta handfat gör stor skillnad

Renoverabilligt.nu kan vara platsen för dig som söker goda tips och råd inför en liten eller stor badrumsrenovering. Dessutom bjuds man på en hel del inspiration på sidan.