Sminkspegel med belysning

Att köpa en fin sminkspegel med belysning behöver inte alls vara så dyrt som många kanske kan tro. En sminkspegel med belysning går från tre eller fyrahundra kronor och kan beställas från flertalet olika sajter. Vilken typ av belysning som sminkspegeln ska ha finns det också flertalet olika varianter på som man lätt kan googla sig fram till.

Hitta rätt spegel

Sminkspegel med belysning går att köpa i många olika storlekar. De allra minsta är billigast och går att sätta på ett skrivbord eller en byrå. En större modell kan hängas på väggen. Det finns även de som är ännu större och kan stå på golvet med belysning längs med hela spegeln.

En sminkspegel med belysning anpassad för dig

Om du väljer en mindre variant kan du enkelt ta med den på resor. Det finns speglar med inbyggd belysning som är cirka 4 decimeter på höjden eller till och med ännu mindre. Både rektangulära, ovala, cirkelformade eller kvadrat. Allt enligt eget önskemål. Speglarna kan du sedan frakta med dig på en längre resa om du inte litar på att hotellet eller stället du ska till har en spegel med belysning så som du vill ha det.

Fördelarna med en sminkspegel med belysning

  • Ljuset fokuserar på dig och din sminkning
  • Med belysning så nära själva ansiktet missar man ingenting
  • Det är mysigt att sitta i ett övrigt mörkt rum och bara tänka på sminkningen och stänga ute allt annat

Det är mycket lättare att se eventuella skavanker och dagsformen på huden med en bra spegel med egen belysning. Man ser mer exakt vad som behöver göras och bättras på för att uppnå maximalt resultat inför din utgång, eller om det är en behandling bara för hemmet.

Att tänka på vid köp

Många sminkspeglar har ett utfällbart stöd som gör dem flexibla och att du kan ta med dem runt i huset, oavsett om du vill stå i badrummet, i sovrummet, nära teven eller i köket och sällskapa med någon som lagar mat. Många kommer även med ställbara väggbeslag som du kan använda för att få den fast på väggen. Avslutningsvis är det också bra att kontrollera styrkan på lamporna, 20 watt är lagom, innan du köper spegeln, köp helst LED-lampor då dessa inte blir lika varma som en vanlig glödlampa.